Eşti aici

Despre noi

SUNTEM Un Partener de nădejde, fiind preocupaţi de calitate şi stabilitate, punând accentul pe satisfacţia adusă clientului.

SUNTEM Un Partener de nădejde, fiind preocupaţi de calitate şi stabilitate, punând accentul pe satisfacţia adusă clientului.

 

NEXT ENERGY DISTRIBUTION SRL a intrat in piata gazelor naturale din Romania, realizând că nu poate reuşi decât prin profesionalism, calitate şi seriozitate, şi doar astfel va reuşi sa devina unul dintre furnizorii importanti de gaze naturale din Romania. Acest fapt ne-a condus acum către un portofoliu consistent de clienti din mai multe domenii de activitate, precum : industria chimica, alimentara, industria grea etc. Numele acestora este protejat de politica noastră de confidenţialitate.

Next Energy Distribution este o firmă la fel de credibilă ca şi marile firme de pe piaţă ce se bucură de notorietatea asigurată de funcţionarea lor îndelungată pe piaţa occidentală. Şi, ca oricare altă firmă de furnizare din piaţa românească suntem la fel de credibili si oferim servicii de furnizare a gazelor naturale în baza Licenţei de furnizare emisă de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Gazelor Naturale, având excelente relaţii de colaborare, atât cu Autoritatea de Reglementare din domeniu- ANRE, precum şi cu Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale- Transgaz şi cu societăţile de Distribuţie a Gazelor Naturale.

Compania noastră oferă pe lângă serviciile sale de furnizare de gaze naturale, servicii reale şi apropiate de consultanţă, servicii de management consum gaze naturale.

Ne adresăm consumatorilor eligibili cu care încheiem contracte negociate în condiţiile legale respectând principiile impuse de către autorităţi în piaţa deschisă concurenţei prin liberalizarea serviciilor de furnizare gaze naturale.

Activităţile şi relaţiile cu clienţii desfăşurate până în prezent au consacrat societatea ca partener ce îşi respectă contractele şi angajamentele, oferind seriozitate, operativitate şi respect faţă de client.

Misiunea Next Enery Distribution este aceea de a satisface cele mai exigente cerinţe ale clienţilor şi de a oferi alternativa unei schimbări pe piaţa de furnizare a gazelor naturale în contextul unui mediu dinamic, din ce în ce mai competitiv.

 

Societatea noastră vine către dumneavoastră cu o ofertă de colaborare:

  • CORECTĂ ȘI TRANSPARENTĂ, în care costurile privind furnizarea gazelor naturale să țină seama de prețul real de achiziție de pe piața internă și din import;
  •  FLEXIBILĂ, privind comisionul societății noastre și modalitatea de plată a facturilor, respectiv termene, instrumente de plată etc.;
  •  DIVERSIFICATĂ, respectiv pe lângă oferta de gaze naturale vă oferim și servicii de verificare si intretinere a instalatiilor de gaze naturale.

Ne preocupa satisfacerea nevoilor de gaze naturale ale clientilor nostri in conditii de maxima siguranta si parametri optimi și, de asemenea, de servicii de calitate si preturi competitive.

PRETURI COMPETITIVE: vom verifica regulat prețurile de pe piață, astfel încât să puteți fi sigur că veti beneficia de cele mai avantajoase preturi și oferte, ceea ce va poate ajuta la intocmirea unui buget mult mai precis şi care deschide calea unei economii consistente la factura de gaze naturale.

FLEXIBILITATE : prin alegerea societatii noastre, veti descoperi faptul ca va permiteţi sa va concentrati la ceea ce va pricepeti, lasand grija gazelor in seama noastra. Flexibilitatea preţurilor noastre vă vor aduce în fiecare lună cel mai bun preţ posibil.

EVITAREA PRETURILOR REGLEMENTATE: preturile noastre sunt calculate pe baza de formula si sunt concepute pentru a ajuta la a plăti cel mai bun preţ posibil. Schimbarea preţului nu va crea probleme de natură contabilă sau bugetară, ci va fi interesantă constatând că puteţi plăti sub preţul reglementat. Preţul fiecărei luni nu este unul arbitrar ci este rezultatul unor calcule precise în care ordonăm variabile ce sunt independente de noi sau de afacerea dumneavoastră, însă nu se poate ajunge la depăşirea preţului reglementat, oricum o să faceţi economii la factura de gaze naturale.

Echipa firmei noastre  încearcă permanent să ofere soluţii noi de creştere a profitului dumneavoastră, plecând de la premisa că fiecare client este  unic şi foarte important pentru noi,  şi numai  împreună cu partenerii noştri vom reuşi să stabilim noi standarde de excelenţă prin performanţă.

Echipa noastră va fi onorată să vă stea la dispoziţie, prin personalul propriu de specialitate, atât în domeniul comercial, cât şi în cel tehnic.